איבוד ראיה לשניה בשני העיניים - פלאש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/12/2013 | 18:46 | מאת: שי

ביום ראשון היה לי איבוד ראיה זמני של שניה ב 2 העיניים. היה לי פלאש שחור בעיניים. ובמדוייק: עיניים פתוחות לא רואה כלום רואה שוב, ושוב לא רואה כלום ואז חוזרת הראיה בצורה תקינה. כל זה נמשך כשניה שתיים. רופא המשפחה בדק אותי לחץ דם, הזזת האישונים לכיוונים שונים, דופק,נשימה. אומר גם שיש לי התחלה של סכרת ולפעמים יש תחושת נימול בכפות הרגליים. הרופא משפחה אמר שזה לא היה אירוע מוחי והפנה אותי לנוירולוג. הבעיה שהתור לנוירולוג זה בעוד 3 שבועות. הרופא משפחה אמר שנחכה וזה לא דחוף. א - האם אין צורך שרופא עיניים יראה אותי לפני הנוירולוג או בנוסף? ב - האם הרופא טועה? בעניין שזה לא דחוף? מיום ראשון לא היה לי שום דבר כזה שוב, ואני מרגיש כרגיל.

19/12/2013 | 19:13 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, אני לא סבור שהרופא טועה. בדיקה ע"י נוירולוג היא החשובה ביותר. בדיקה ע"י רופא עיניים יכולה לבוא בנוסף את לא במקום

מנהלי פורום בריאות העין