בדיקת הדמייה של ארובות עיניים אם בדיקת ראש תקינה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/10/2020 | 21:35 | מאת: תמי

אם עשיתי בדיקת הדמייה של המוח החודש ויצאה תקינה במעקב אחרי ניתוח ראש רופא עיניים רצה לתת לי מתמחה רצה לתת בדיקת הדמייה של ארובות עיניים [ המתמחה אמר לי להתייעץ עם נורוכירוג אם זה אותה בדיקה ואם יש צורך האם הבדיקה של מוח גם זה אותה בדיקה כמו ארובות עיניים ?

הי תמי בעקרון אני מניח שמדובר בct עם חתכים דקים באזור ארובות העיניים. אם עשית ct מוח תביאי את הדיסק לרופא והוא יגיד לך אם מה שעשית זה מספיק או שיש צורך בעוד הדמיה. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין