טשטוש ראייה לא מוסבר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2020 | 00:07 | מאת: אבי כהן

היי ושלום רב אני חש לאחרונה טשטוש ראייה שאינו מוסבר , שהוא הולך ומתגבר.. ראוי לציין כי עשיתי את כל הבדיקות האפשריות שכוללות לחץ תוך עיני Oct מקולה Oct דיסקות Oct rfnl בדיקות שדה ראייה 24-2 והכל היה תקין בדיקה אצל נויאופטלמולוג ששלל פפילדמה אף אחד לא יודע לענות לי תשובות כל כך חשוב לציין שיש לחץ דם לא מאוזן בין 150-160 על 90-100 אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני לא יודע מה לעשות תודה רבה

עברת בירור מקיף. קשה לקבוע את מקור הבעיה ללא בדיקות נוסםות של רופא עיניים.

11/02/2020 | 09:15 | מאת: אבי כהן

המשך להודעה שרשמת אמרת לי שאני אצטרך לעשות בדיקות נוספות? על איזה בדיקות אתה ממליץ ? ראוי לציין שגם עברתי בדיקה של ניקור מותני שהייתה טובה . ניסיתי גם בדיקת משקפיים ואמרו לי שזה לא קשור כל כך .. אשמח לתשובה

מנהלי פורום בריאות העין