גלאוקומה קוצר ראיה ותרוםת לוקסטןרנה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2019 | 12:09 | מאת: מזל

בסד שלום אחותי בת 64 עם קוצר ראיה גבוה מאד, גלאוקומה, עברה ניתוח היפרדות רשתית, קטרקט. האם התרופה החדשה לוקסטורנה שנכנסה לסל התרופות יכולה לשמור ולשפר לה את הראיה. כיום היא מקבלת טיפות כל ערב . מחזיקה בתעודת עיוור . עברה ניתוח לייזר להורדת לחץ חוך עיני. תודה רבה

29/10/2019 | 19:51 | מאת: ד"ר אורן גולן

התרופה הנל מיועדת לטיפול במחלה שנובעת ממוטציה של גנים מסוימים המפריעים לתיפקוד הרשתית … מוטציה זו עוברת בתורשה וצריך לבצע בדיקות מיוחדות ולראות אם מדובר במחלה הספציפית הזו

מנהלי פורום בריאות העין