גוף זר בעין וטיפות דאתמיצין - דחוף!!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2019 | 14:25 | מאת: שירה

שלום דוקטור, היום הלכתי ברחוב והייתה רוח חזקה, נכנס לי גרגר חול לעין ולאחר רבע שעה שראיתי שאני לא מצליחה להסיר אותו עם שטיפול מרובות במים פניתי לרופא עיניים שהוציא לי מהעין גרגר חול ורשם לי טיפול אנטיביוטיות סטרואידיות לעין בשם דאתמיצין למרות שלדבריו אין שריטה או נזק לעין/קרנית האם יש באמת צורך בטיפות הללו או שאפשר להסתפק בטיפות סטילה וכדומה? אני לא רוצה ליטול סטרואידים ללא צורך אמיתי. בברכה, שיר.

23/10/2019 | 21:13 | מאת: ד"ר אורן גולן

קשה לי להמליץ על טיפול מבלי שבדקתי אם יש לך שם זיהום או תגובה דלקתית אלרגית לגוף הזר … במידה ולא היה כלום ואין כלום (כמו שאומרים) אז באמת אין צורך בכלום אלא אם כן מתחילים כאבים והפרשות

23/10/2019 | 22:12 | מאת: שירה

אכן דוקטור הרופא שנתן לי את הטיפות אמר שאין שריטה, אבל כעת בערב החלו הפרשות ירוקות קלות מהעין, האם זה אומר שיש תגובה דלקתית? ולהתחיל את הטיפול?

24/10/2019 | 06:33 | מאת: ד"ר אורן גולן

כן

מנהלי פורום בריאות העין