כאבים בעין אחת ואדמומיות בשנייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/08/2019 | 07:12 | מאת: ב

שלום ד"ר, בת 27, בריאה בדכ, נוטלת פרוגילוטון מה5-8 בשל ווסת לא סדירה לאחר לידה(5 חודשים אחרי לידה רגילה). לפני כמה ימים החלו לי כאבים בעין ימין. הכאב דומה לכאב שיש כשיוצאים לשמש.. כואב לי בעת הזזת העין, מצמוץ ולמגע (בעפעף ובייחוד בחלק הקרוב לאף). מלבד זה אין אודם/גרד/הפרשות/הפרעות בראייה חלילה או כל תופעה אחרת. למרות זאת, אתמול בלילה הופיע אודם בתוך העין השנייה, אך ללא כאבים או תופעות אחרות. תור לרופא עיניים יש רק לנובמבר. מה אתה ממליץ לעשות? האם זה נשמע כמו משהו שסובל דיחוי עד נובמבר? האם יש טעם ללכת לרופא משפחה שיסתכל? תודה!

13/08/2019 | 07:27 | מאת: ב

עוד אציין כי אני מרכיבה משקפיים לרחוק (רק כשאני מסתכלת במחשב או בטלוויזיה, ולא הולכת איתם קבוע).

יש להתקשר לקופה ולברר תור מוקדם יותר לרופא עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין