גורמים לדימום ברשתית העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/08/2019 | 13:48 | מאת: טלי

בת 39 4 חודשים לאחר לידה, בריאה ללא מחלות רקע. הלכתי לרופא עיניים בעקבות טשטוש ראייה בעין אחת. בבדיקה לאחר הרחבת אישונים הוא אמר שיש המון דימומים בעין ושלח לבדיקות המשך. עכשיו אני בלחץ בכיוון שבדר גוגל מתוארים רק דברים שקשורים לאנשים מבוגרים עם מחלות רקע. ממה זה יכול להגרם אצל אדם צעיר (יחסית) ובריא

שלום רב ישנה תופעה נדירה של חסימת הווריד המרכזי של הרשתית או חסימת ענפים שלו ברשתית עצמה, באנשים צעירים. השינויים ההורמונלים לאחר לידה עלולים להיות קשורים לתופעה זו. יש להיות במעקב רופא רשתית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין