כאב עיניים כמו לחץ וזבובים מרצדים.......

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/05/2019 | 16:13 | מאת: נועה

שלום רב מזה מס' חודשים יש לי כאב ראש קל בקרקפת כולל כאב בעיניים כל פעם צד אחד עשיתי ויש גם חוטים וזבובים שמרצדים עשיתי בדיקת עיניים אצל רופא וסיטי ארובות עיניים לחשש מסינוסיטיס שאלתי האם בסיטי ניתן לראות לחץ תוך עיני ? האם בבדיקה של רופא עיניים ששם טיפות אבל לא היה לי אח''כ טשטוש ראייה הבדיקה אמינה שאין לחץ תוך עיני ? כי הרופא אמר שאין לחץ אבל לפני מס' שנים עשיתי בדיקה עם טיפות שהיה לי טשטוש אח''כ לשעתיים ומה זה יכול להיות הזבובים ?

בבדיקת טומוגרפיה לא ניתן לאבחן לחץ. אם הרופא מדד לחץ והיה תקין אז אין קשר לטישטוש ראיה בזמן הבדיקה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

21/05/2019 | 20:08 | מאת: נועה

תודה דר' הרופא שם טיפות עיניים ואמר שזה מספיק לבדיקת לחץ בעיניים לא יודעת אם הטיפות האלו להרחבת עישונים כי לפני מס' שנים עשיתי בדיקה עם הרחבת אישונים ואחרי הבדיקה הרופא אמר שאראה טושטש האם היום יש טיפות אחרות שלא גורמות לטשטוש או שמא הרופא שם טיפות שלא מספיק אמינות ?

מנהלי פורום בריאות העין