טיפות וי אופטיק בעקבות לחץ עיני גבוה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/11/2018 | 18:41 | מאת: אבי

קיבלתי טיפות וי אופטיק לחשד לגלאוקאומה וקראתי שויטמין c מוריד לחץ בעיניים האם אפשר לקחת תויטמין במקום או יחד עם הטיפות?

הויטמין אינו תחליף אבל ניתן לקחת במקביל. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

11/11/2018 | 16:06 | מאת: אבי

תודה על התשובה המהירה ועוד שאלה האם הטיפות מזיקות כי אמרו לי לקחת אותן באופן קבוע ואסור גם לשתות איתם אלכוהול

מטרת הטיפות היא הורדת הלחץ ושמירה על העין

20/01/2019 | 19:12 | מאת: אבי

החלפתי את הטיפות לדורזטול איבניר וזה עזר והוריד את הלחץ השאלה אם זה פוגע בגוף בלב או בהירדמות של היד כמו שקורה לי

אם ישנן תופעות לוואי חריגות, יש לפנות מיידית לרופא לשקול את המשך הטיפול. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

21/01/2019 | 13:04 | מאת: אבי

הירדמות של היד לפעמים או ישר שנשענים עליה זה חריג?

מנהלי פורום בריאות העין