טיפות שמחמירות אודם בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/08/2018 | 21:42 | מאת: שונמית

לפני 3 שבועות אובחנתי עם וירוס אדנו ולפני שבועיים עבר לעין השניה. קיבלתי לוטמקס שצרב והגביר עיניים אדומות. הרופאה החליפה לfml ושוב אחרי 4 ימים העין יותר אדומה ויותר צורבת. לדעתה אני מתקשה עם טיפות. עכשיו מנסה זלייט. אולי יש חומר בטיפות שגורם לתגובות האלה.! כך לדעתה. מה הפיתרון שיכול לעזור לי? מצד אחד חייבת הטיפול התרופתי. מצד שני גורם לי לתגובה לא טובה. ניסיתי במקביל אופטילסט לאלרגיה וגם לא טוב לי. מה יכול להיטיב הטיפול התרופתי לדלקת שלי?

אם מדובר בוירוס אז הוא חולף לבד ללא טיפול תוך כשבוע עד שבועיים. הטיפות בסטרואידים יכולות להקל על התסמינים, אך במקרה שגורמים להחמרה עדיף להמנע מהטיפול ולשים תחליפי דמעות בלבד וקומפרסים קרים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין