חוסר איזון שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/04/2018 | 15:23 | מאת: הדר

הייי אני בת 27 כבר מעל לשנה סובלת מחוסר איזון תחושה של שיוט תמידית סחרחורות טשטוש ראייה רגישות לאור רגישות בעיינים לכל מיני חומרים בבדיקת הeng שנעשתה התגלה חולשת מבוך 22% וניסטגמוס בצד ימין בשינוי תנוחה עברתי בדיקות דם אף אוזן גרון נירולוגים מחכה לבדיקת עיינים אך התור מאןד ארוך ואני ממש סובלת מה שהכי מפריע לי זה החוסר שווי משקל אני לא מתפקדצ בגלל זה אשמח לתשובה מה אפשר לעשות והאם זה קשור לעיינים

שלום רב, התופעה של סחרחורות וניסטגמוס שהנך מתארת קשור קרוב לוודאי בבעיה באוזן הפנימית ובתעלות שווי המשקל. אין קשר לדעתי לעיניים כלל. ממלית לעבור ייעוץ מקיף של נויורולוג, א.א.ג, כולל בדיקת הדמיה כגון MRI או CT אם התופעה נמשכת או מחמירה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין