כאבים בעין שמאל וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/02/2018 | 07:58 | מאת: רחלי

יש לי כאבים בעין שמאל כבר תקופה ארוכה .מזיזה את העין והיא כואבת .מרגישה גוף זר בעין ללא יובש בעין .מלווה עם כאב ראש .רגישות לאור בעין .ומרגישה שהיא ממש נסחבת לי וכואבת ..וחוסר מיקוד בראיה בעין שמאל טשטוש ראיה וירידה בראיה בעין שמאל ..מה זה יכול להיות ?

שלום רב, עליך לעבור בדיקה מקיפה ולגלות את הסיבה לכאבי העין השמאלית אשר עלולים להגיע מדלקת תוך עינית או דלקת של שרירי גלגל העין קרוב לוודאי על רקע אוטואמוני. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין