טיפות עיניים קסאלטן וחוסמי בטא

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/01/2018 | 15:22 | מאת: חומי ברקוביץ'

אני נוטל מזה מס' חודשים טיפות עיניים קסאלטן כדי להוריד לחץ תוך עיני. לאחרונה יש לי קסקסת קשה בכפות הידיים . רופא העור אמר שזו התפרצות של פסוריאזיס ככל הנראה בגלל חוסמי בטא הוא חושד שזה מהטיפות . שאלותי האם בקסאלטן יש חוסמי בטא ואם אכן יש האם יש תחליף נקי מחסמי בטא? בתודה ובברכה חומי

שלום רב בטיפות מסוג קסאלטן אין חוסמי בטא זה חומר שונה לחלוטין. בכל מקרה כדי להחליף לנסיון טיפות הקסאלטן בטיפות מסוג AZOPT פעמיים ביום היות ואולי יש קשר בין בעיית הקשקשת של עור הידיים והקסאלטן. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין