ניתוח מקולה רשתית בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/09/2017 | 14:38 | מאת: אילנה גלעדע

שלום רב צריכה לעבור ניתוח בעין ימין עקב אבחון מקולה רשתית. האם הניתוח נחשב לניתוח מסובך/מסוכן? ומה משך ההחלמה" תודה

אילנה שלום רב, כל ניתוח לתיקון מצב פתולוגי ברשתית ובמיוחד במרכז הרשתית הנקרא מקולה, הוא ניתוח מורכב כגון תיקון חור מקולרי או קילוף קרום על המקולה. ניתוחים אלו עורכים לעיתים מספר שעות וכרוכים בדרגת סיכון מסוימת. לפני ניתוח זה יש לשקול היטב את הסיכונים מול תועלת וסיכויי הצלחת הניתוח. בברכה,פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין