טשטוש ראיה זמני בשתי העיניים לאחר יקיצת בוקר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/01/2017 | 11:43 | מאת: אורלי

לפני כשבועיים התעוררתי בבוקר עם טשטוש ראיה בשתי העיניים.ההרגשה היתה כאילו ולא הרכבתי משקפיים,למרות שהרכבתי כמובן.הטשטוש חלף בהדרגה במשך מספר שעות.ביקרתי אצל רופא העיניים בזמן הטשטוש והבדיקה הראתה שמבחינת העיניים הן בריאות.רופא העינים המליץ על בדיקת דופלר,אקו לב,שקיעת דם ותפקודי קרישה ונוירולוג.שטרם ביצעתי.והנוירולוג המליץ על CT מח אנגיוגרפיה בלבד. 1.האם מספיק לבצע את הבדיקות שרופא העיניים המליץ ובמידה ותקינות ניתן לא לבצע CT מח ((עקב הקרינה וחומר הניגוד)? 2.והפוך: האם ביצועCT מח והוא יהיה תקין מספיק לא לבצע את יתר הבדיקת?(ההעדפה שלי לביצוע הבדיקות ללא הCT מח). 3.מה דחיפות הבדיקות?אני בת 46 בריאה לחלוטין. תודה רבה!

שלום רב, במידה ובדיקת העיניים תקינה. יש להשמע להוראות הרופא המטפל שלך ולא לקצר תהליכים הבדיקות האלה הן עבורך ולבריאותך. בריאות, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין