שבץ מוחי או פרקינסון או ניוון שרירים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/04/2020 | 13:02 | מאת: דנה

שלום לפני 5 שנים קבלתי סחרחורת ברחוב ואז נהיה לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון כלןמר מחלה שגורמת לבעיות עיכול קשות אי ספיגת מזון מים שומנים תקנית כל אכילה ושתיה כרוכה בכאבים בושט בקיבה ומקרין לגב סותרי חומצה לא עוזרים אני שלד ועצמות ומיובשת בהמשך יום אחד נפלתי בבית לאחור מעין פרכוס וקבלתי מכה בראש במח הקטן כנראנ היה מעין שבץ ומאז מתקשה בהליכה עמידה מסתחררת הולכת מכופפת סקיפוזיס יש לי יובש קשה בנחיריים בעין בגל בצפורניים בעור עצירות קשה בפה נפסק הרוק יש יובש נוראי בפה כל השיניים כואבות גם החניכיים נחנקת כי יש רפלוקס והליחה בגרון נדבקת ולא יורדת ויש חנק גם יש פיסורה שלא עוברת בשל ההתייבשות והשלשולים האם יש לך פתרון למי מהבעיה סובלת מאד צריכה לקחת מירו ולורבן לשינה וציפרלקס לחרדה 5 מג שלא עוזר מתקשה לעלות תודה

שלום דנה, ממליץ לבקש מרופא המשפחה הפנייה לבדיקת נוירולוג. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי