נאורומה אקוסטית ושמיעה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/05/2013 | 23:48 | מאת: אני

שלום רב. עברתי ניתוח נאורומה אקוסטית לפני מס' שנים. אני בריאה. באוזן אחת לא שומעת בכלל. לפעמים יש תחושות משונות בראש ובאוזן כשמזג האוויר מתחלף, כשיש טינטון באוזן המנותחת או כשמדברת בטל' (רגיל) זמן ממושך. 1-האם זה 'נורמאלי'? 2-האם צריך להיות חשש/הימנעות לגבי האוזן ה"טובה" או שמא כך חיים אנשים שעברו את הניתוח הזה?:) *האם יש התקדמות במחקר לגבי ניתוח לאוזן חירשת? (לא ניתוחי באהה עם שבב). תודה!

בקר טוב, תשובות לשאלותיך: 1."נורמלי" -הגדרה לא מתאימה:זה מצב מוכר לאחר הנתוח שעברת ואיננו מסמן מצב בעייתי שדורש טיפול. 2.לא. 3.אין עדיין פתרון חלופי לעצב השמיעה שנפגע עי הנאורומה ו-או עי הנתוח.קיים מחקר ישים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה