סחרחורת ...................

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/12/2020 | 10:02 | מאת: ניב

שלום דר אני בן 35סובל מעודף משקל 25 קילו ממשקל תקין, ב5 חודש אחרונים אני מרגיש סחרחורת אבל לא ורטיגו,כשאני יושב ומקופף תראש למטה הסיחרור מתגבר ומרגיש לחץ מצד ימין ושמאל של הצוואר ולחץ בראש מאחורה כשאני מרים תראש זה נרגע לפעמים,לפעמים כשאני שוכב ועובר למצב ישיבה מרגיש מסוחרר ולחץ בצד שמאל וימין בצוואר ובראש מאחורה ולפעמים בצידי הראש וכול הראש,מרגיש גם קור בכפות רגליים וכאב ברגליים לפעמים כשיש כאב ברגליים מרגיש מסוחרר,גם אחרי מאמץ קל מרגיש את אותו סוג הסחרור או סחרור מתגבר.מה זה יכול להיות,רופא נירולוג בדק אותי במרפאה ולא אבחן כלום,ונתן לי הפניות לסיטי ראש אנגיו ולעוד בדיקה emg כרגע אני מחכה לבדיקות אמור להיות בקרוב.אשמח עדיין לחוות דעתך מה זה יכול להיות תודה

שלום ניב, הסיחרור שאתה מתאר קשור בשינויי תנוחה הבירור המאבחן נתון בתחום מומחיות נוירולוגית ואף אוזן וגרון בברכה

16/12/2020 | 16:53 | מאת: ניב

תודה דר הסיחרור לפעמים מתגבר בשינוי תנוחה אבל רוב הזמן הוא קבוע ללא שינוי

Ok. בנוסף ,חיוני להוריד את עודף המשקל לערכים תקינים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה