מתביישת כל כך....

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/11/2020 | 17:50 | מאת: ביישנית

בת 21.. אני לקראת ניתוח להסרת מקרואדנומה בבלוטת יותרת המוח... ואני מאוד מתביישת... כל הקטע של העירום בניתוח מביך אותי... מה ההגיון בזה? למה אני צריכה להוריד את כל הבגדים אם הניתוח דרך האף... זה מאוד לא נעים... סליחה על הילדותיות, ניתוח ראשון שלי... למה אני צריכה קטטר בגיל שלי? הדבר שהכי קשה לי זה החשיפה של הגוף בניתוח ואחריו... זה ניתוח שלוחצים עליי לעשות ואני פשוט מתביישת... יש לי דבוע הבא אק"ג שאפילו מזה אני מתביישת.... כמה אנשים יש בחדר ניתוח?

הנושאים שאת מעלה טעונים דיון עם המנתח המיועד כדי להתאים במידת האפשר את התרחיש לצרכיך. בברכה

14/11/2020 | 23:25 | מאת: ביישנית

שלום, תודה... ניסיתי לדבר עם המנתח והמרדים בטרום ניתוח והם לא כל כך התייחסו... אני מבינה שזה ניתוח מוח (למרות שזה דרך האף..) וחייב לעשות מה שצריך בשביל הבטיחות שלי ולמזער סיכונים... זה מה שאמרו לי.. אבל אני לא יודעת אם אני מסוגלת לעשות את זה... אני נורא מתביישת מקטטר ומהניתוח עצמו... אמרו לי שאת הקטטר מכניסים כשאני רדומה... אבל איך מוציאים? אני בחורה ביישנית... גם אני לא רוצה להיות בלי בגדים כשאני רדומה... מה הסיכונים אם אני לא אעשה את הניתוח? המקרואדנומה 12 סמ ויש לי קורטיזול גבוה (קושינג)...

מנהלי פורום נוירוכירורגיה