תוצאות MRI גב מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/03/2020 | 18:12 | מאת: דודי

שלום רב, אודה לעזרתכם- מאוד נשוי + בן 53 . ב MRI מותני צוין : הרחבה של אגני הכליות דו"צ ,מודגם סירינקס בקונוס המתמשך טורקלית - יש לשקול MRI לכול אורך עמוד השדרה . במה מדובר? מה זה ? מה לעשות?כאבים בכף רגל לאחר מנוחה קלה של מס' דקות ובקימה. תודה על עזרתכם

ערב טוב דודי, בהמשך לשיחתנו הטלפונית היום:הפורום איננו עוסק במחלות כליה/מומלץ ייעוץ עם נפרולוג. בברכה

המשך: בעניין סירינגס בקונוס: נדרש ייעוץ פרונטלי שיכלול קבלת סיפור מחלתי מלא,בדיקתך -בדיקה נוירולוגית ועיון בהדמיית ה-MRI בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה