לחץ על עמוד השדרה פענוח הדמייה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/02/2020 | 17:05 | מאת: שאלה למנתח

כשיש לחץ על עמוד השדרה מי מטפל בזה?? בפענוח לא הגדירו את סוג הלחץ עקב כאבי גב ונימול ברגל שמאל מה הטיפול ללחץ בעמוד השדרה בדרך כלל? תודה ורק בריאות

•הבעייה איננה לחץ על עמוד השדרה. •כאשר יש לחץ על חוט השדרה ו-א עצבים היוצאים ממנו-זו הבעייה הטעונה טיפול ניתוחי. בהתאם לכל מקרה הטפול הניתוחי יכול להתבצע ע״י נוירוכירורג או ע״י אורטפד מומחה לניתוחי עמוד שדרה. שאלותיך חוזרות על עצמן בהצגה מעט שונה שוב ושוב.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה