פרכוס אחרי ניתוח ראש המנגיומיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/06/2019 | 17:29 | מאת: תמי

עברתי ניתוח כריתת המנגיומיה גידול שפיר מכלי דם במוח לפני כארבע שנים. מ.ר.י אחרון באוקטובר תקין. לאחרונה עשו לי בדיקת eegלחשד לאפליפסיה וראו פרכוס... כל כמה זמן עליי לעשות mri אם באוקטובר היה תקין יכול להיות שעכשיו המצב השתנה בבדיקת ההדמיה? תודדה ושבת שלום

לתמי שלום, *האם מדובר על המנגיומה או על מנינגיומה? *מתי היה לראשונה ארוע שנחשד כפרכוס? *האם היו ארועים נוספים ? אתייחס

16/06/2019 | 07:51 | מאת: תמי

דוקטור מדובר בהמנגיומיה גידול שפיר בכלי דם. הפרכוס היה במרץ וראו את זה בeeg היה עוד אירוע קטן של פרכוס. עוד לא יידעתי את המנתח ראש האם אני צריכה לעשות mri נוסף אם באוקטובר היה תקין? תודה והעיקר הבריאות

16/06/2019 | 08:03 | מאת: תמי

דוקטור יש לציין שההמנגיומיה הגידול שפיר בכלי דם היה מחוץ למוח... ובפענוח של eeg ראו שהפרכוס מאותו מקום שהוציאו לי את ההמנגיומיה. ורוצים לתת לי כדור אנטי אפליפטי

לתמי, תודה על השלמת המידע. רצוי להתחיל עתה בטפול מונע פרכוס. רצוי לידע עתה את המנתח. גם לולא היה פרכוס היית אמורה לבצע MRI באוקטובר 2019.: לכן בצוע ה-MRI עתה, אפילו כדי להפיג חששותיך -סביר בברכה

16/06/2019 | 16:31 | מאת: תמי

דוקטור תודה מה יכול להיות במוח שמביא לפרכוס אם המ.ר.י באוקטובר תקין? גידול ? מה יכול להיות.???

לתמי, אין תועלת בהשערות שאינן מבוססות על עובדות מתבקשת התנהלות תואמת להמלצותי לעיל. בברכה

26/06/2019 | 16:52 | מאת: תמי המודאגת

דוקטור סליחה קיבלתי לעשות mriראש ו mri עמוד שדרה צווארי. קיבלתי לעשות את בדיקת עמוד שדרה צןןארי עקב כאבים חזקים מאוד בעורף שמקרינים לצוואר והראש אחרי חבלה בעורף. ומשככי כאבים לא עוזרים אני מרגישה שהכאב בעורף לוחץ לא יודעת איך להסביר את הכאב הזה. האם בכאב שלוחץ בעורף אחרי חבלה שמקרין לראש ולגב העליון כאבים חזקים גם זה נורוכירוג מטפל? רופא משפחה אמר לי שכן

נכון אפשר להעזר גם באורטופד עמוד שדרה אפשר להעזר גם הנוירולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה