חבטה במגן השמש - תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/04/2019 | 13:14 | מאת: מתן

שלום, אמש עברתי תאונת דרכים קלה כאשר רכב נכנס בי מאחור וראשי נחבט במגן השמש. אין דימום, אין כאב במקום הפגיעה. לא היה איבוד הכרה, לחץ דם וסטורציה תקינים (בביתי יש מכשיר שבודק זאת). קמתי הבוקר ללא כאבי גב או משהו בסגנון, רואה סה"כ ברור למרחוק ואינני מבולבל באופן מיוחד אך עם זאת עדיין טיפה מרוגש מהאירוע. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שאני מרגיש לחץ מתון בראש, אינני יודע אף אם ניתן להגדיר אותו ככאב. רציתי לשאול מה דעתך ד"ר. לא הלכתי לייעוץ אצל רופא המשפחה/ביקור במיון תודה. מתן

שלום מתן, *במקרה שיארע אבדן או ערפול הכרה, בחילה ו-או הקאה הופעת טשטוש ראייה כדאי לפנות לבדיקת רופא. *במצב שתארת-אין צורך בכך בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה