אלצהיימר ואפילפסיה קלונקס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/10/2018 | 12:07 | מאת: ציפי

שלום. אמא שלי חולת אלצהיימר ומקבלת כלונקס 1.5 מג.ללילה. המליצו לה לקחת שמן קנביס להגעה נגד תזוזת יתר. היא הייתה כל הזמן מדברת ושזה בכיסא גלגלים. אבא הפסיק לתת כלונקס והתחיל את הקנאביס . אחרי 3 ימים היא קבלה תקף אפילפסיה ומצאו שיש לה חוסר נתרן בדם והמנגיומה במח. קבלה סירופ פנטואין.עכשיו יש לה מן רעידות בגוף והתייעצויות שרירים ספונטניות כל 5 דקות. היא נבהלת ולא יכולה לישון מתעוררת. התור לרופא נוירולוג לוקח הרבה זמן. רופא משפחה שלה בחופש. השאלה היא האם לחזור לקלונקס בנוסף לפנטואין או שזה מתנגש.

לציפי ערב טוב, הנושא והטיפול נתונים בתחום המומחיות הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ והכוונה תואמים בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה