לחץ בראש תחושת רדימות בראש חולשה השרירים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/12/2017 | 01:14 | מאת: שי

שלום לכם בן30מכמעט שנה סובל מלחץ בצוואר לחץ בראש תחושת רדימות בראש ץחושה שאני בהעןלם משלי שקוע רדום חולשה השרירים חולשה ברגלים קושי בהליכה עשיתי emg ידעם רגלים תקין eegתקין סיטי גב תקין בצוואר פריצת דיסק יש לי תחושות מוזרות בראש קושי בהליכה לא כול כך יציב יש לי הרבה פעמים דופק בגב גם טוייסנל ימני צנוח בגבוה4 סמ זה בבדיקה של סיטי מוח זה מה שהיה רשום עשיתי 4 פעממיפ סיטי רא בגגל לחץ בראש ותחושה מוזרה בראש אבל חוץ מיזה לא מצאו כלום בסיטי ראש ..

בקר טוב שי, *צניחת "טונסיל"=שקד המוחון -יוצרת לחץ במעבר מח-חוט שדרה צווארי אם אכן צניחה של 4 ס"מ (להבדיל מ-מ"מ)היא מסבירה את רב תלונותיך ולפיכך תהיה טעונה MRI משלים וקרוב לודאי ניתוח לשחרור הלחץ באיזור. שם האבחנה:CHIARI TYPE I MALFORMATION *יש לעיין במקביל כמוכן בפריצת הדיסק הצווארי,מידת חומרתה ומידת תרומתה לסבל הצוארי *בדיקתך נדרשת כדי לקבוע משמעות יחסית של כל אחד משני הממצאים בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה