Ptנמוך 1.12 תתתתתתתת שובה לבדיקה בפעם הראשונה של החזרה לקומדין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

15/09/2017 | 17:47 | מאת: אביטל

ירשתי מתנה מאבי שנפטר מהמחלה קרשיות יתר לאחר הפלה טבעית לאחר שבועיים קיבלתי טרומבוזה ברגל כל זאת לפני 17שנה לאחר חצינשנה של קומדין שהופסק כי אמטולוג ולהתחיל באספירין כאשר לפנינ4חודשים התחילו כאבי פרקים שבבדיקות שלהם התגלהנכי הptלא תקין וישנה אפשרות שזה נגרם כתוצאה מהקרישיות אין דלקת פרקים יש בעיה עם הדם האם יש קשר?? אני רוצה להדגיש שהחזירומלי לפני שבוענאת הקומדין לכל החיים בבדיקהנהיום אני עלמpt נמוך 1.12עם קומדין אני במעקב. יש לי כאבים בצוואר בכתפיים בידיים בשכיבה ישיבה ונפיחות בפרקים האם זה כתוצאה של הקרישיות שירשתי אשמח לקבל תשובה בבקשה

אביטל שלום, במצבים של קרישיות יתר עם ביטוי קליני, יש צורך בטיפול קבוע לדילול הדם. התכשיר מותאם לפי הפרעת הקרישיות. אם רמת ה INR נמוכה, לרוב יש להעלות בהדרגה את מינון הקומדין עד להגעה ליעד INR טיפולי כפי שהוגדר על ידי ההמטולוג (לרוב סביב 2.5) קיימות מחלה סיסטמיות שבהן יש מעורבות מפרקים ווגם הפרעות קרישה, מחלות אלה אינן בין התחומים הנדונים בפורום קרדיולוגיה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים