יציבה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/02/2012 | 08:16 | מאת: בדולח

מתענין בקבלת שיעורים פרטיים בסוג של תנועה טיפולית אבל אני יכול לעמוד רק בתמיכה של הליכון או קב.עד כמה זה אפשרי אם בכלל. תודה מראש על התשובה

01/02/2012 | 10:35 | מאת: צחי שוחט

שלום לך. במצבך ניתן לתרגל תרגולי צ'י קונג בישיבה בהתמקדות בפלג הגוף העליון. יחד עם זאת ניתן לתרגל הפעלת הרגליים בהתאמה אישית ליכולתך - גם בישיבה וגם כשאתה נתמך בעזרים היומיומיים שלך. אני מאמין שתטצרך סבלנות וכמובן התמדה. בהצלחה.

שלום- תנועה טיפולית כמו תנועה טיפולית מיועדת גם לאנשים עם בעיות עמידה/יציבה כך שהשיטה מיועדת גם לנתמכי הליכון , לאלה שיושבים ולאלה ששוכבים. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה