טיפול .מודעות עצמית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

07/05/2011 | 10:10 | מאת: שואלת אנונימית

ראיתי בערוץ שמונה תוכנית שמסבירה שיש שיטות תנועה מהמזרח הרחוק שעוזרות בנושא של מודעות עצמית כמו יוגה , טאייצ'י , צ'י קונג וכד'. עלתה בי השאלה האם השיטות הללו יכולות להחליף טיפול פסיכולוגי למי שמעונין להגביר את המודעות העצמית שלו

שלום - בהחלט כן. לצורך כך יש לבחור מורה אמיתי לסגנון התנועה בה בחרת. מקרב מטופליי יש כאלה המסתפקים בתנועה טיפולית ויש כאלה המשלבים תנועה טיפולית עם טיפולים מדיסצפלינות אחרות. בברכה - גרשון קום מרכז את הקורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה