הצעת עבודה . הפורום נרתם לסייע בענין

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום- הפורום כאן מסייע מידי פעם ללא מטרות רווח באיתור מטפלים למען קהילות נזקקות . הפעם נדרש מורה לתנועה טיפולית (צ'י קונג, יוגה , אמנות לחימה באוריינטציה שיקומית) לעבודה עם פגועי נפש בשיקום בשנות השלושים לחייהם . העבודה במרכז הארץ. כמו בפעמים הקודמות - המעוניינים יצרו איתי קשר טלפוני והמתאימים/ות יופנו הלאה כפי שהיה כאמור בפעמים הקודמות. נייד: 05.44.66.5678 הערה: חשוב לציין שאני לא מקבל כל טובת הנאה מטיפול בהצעת עבודה זו. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

שלום - מתוך 17 פונים נבחרו שניים. אני שמח שהפורום גם הפעם, ייצר קשר הדדי בין קהילה בשיקום לשני מדריכים מתחום התנועה הטיפולית : יוגה טיפולית וצ'י קונג טיפולי. בהצלחה - גרשון קום

26/03/2011 | 13:16 | מאת: קובי אברהם

תודה לך גרשון קום על העזרה בשמי ובשם מטופליינו.ותודה לך על המינוף שאתה עושה לצ'י קונג בארץ.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה