דרוש/ה מורה לצ'י קונג או תנועה טיפולית אחרת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם מידי פעם כשהנסיבות מצדיקות, אני מסכים לקחת על עצמי ללא טובת הנאה כלשהי להיות איש קשר בין הצעת עבודה למעוניינים בה. אז מה הפעם ? הפעם - מחפשים מורה לצ'י קונג טיפולי או יוגה טיפולית או אמנות לחימה בהיבט שיקומי - לעבודה עם גילאי 50 פלוס שנמצאים בהוסטל יומי והם לקראת סיום תהליך שיקום מתשישות נפש, לקראת השתלבות מחודשת בקהילה. המעוניינים/ות , מוזמנים ליצור איתי קשר מספר נייד: 05-44-66-5678 בברכה – גרשון קום

שלום ותודה לכל אלה שהתקשרו מתחום תנועה טיפולית מדיסציפלינות שונות. מכל הרבים שהתקשרו המלצתי על שניים : האחד מתחום ג'ודו שיקומי והשני מתחום צ'י קונג טיפולי; שהעבירו אתמול והיום אימון לדוגמה . התרשמתי מאד כמו גם האחרים שצפו. הם יהיו חלק אינטגרלי מצוות המטפלים בהוסטל; עיסוק שיוסיף להם נדבך משמעותי לרקורד המקצועי שלהם . אני כמובן שמח שהפורום תרם לענין . בהצלחה-גרשון קום

18/02/2010 | 17:08 | מאת: דניאלה

כל הכבוד כרשון על המצווה הכפולה ועל הצלחתה !!!

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה