סדנא מיוחדת : צ'י קונג לספורטאים -בעוד שבוע

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

25/11/2009 | 02:19 | מאת: nitaichi

דרך הצ'י קונג ישנה אפשרות להביא להעצמה של הגוף הפיזי והמנטלי. ב-2.12 תתקיים קיבוץ בית קשת סדנא מיוחדת להכנה למרתון טבריה 2010 העבודה בסדנא נחלקת למספר אספקטים : - תרגילי נשימה –פתיחת הריאות ,מרידיאן הריאות ומרידיאן המעי הגס ,בן זוגו. -תרגילי חימום מפרקים –לסיכוך המפרקים בצורה פרטנית . -תרגילי קליטת צ'י –תרגילים סטאטים על פי רוב המביאים אותנו למיחזור יותר טוב של אנרגיית החיים . -תרגילי הזרמה של צ'י –דרך האיברים והמרידיאנים החשובים ,עם דגש על הכבד. -תרגילי מחשבה ודימיון מודרך- עיקר העבודה בצורה ססטית ,בשכיבה ובעמידה. -תרגילי ריצה- בשילוב אלמנטים של דמיון מודרך ותנועה פנימית של האיברים. השינוי ,אם כך, לא יתרחש בצורה מיידית ,אלא לאחר תרגול של תקופה רציפה ,מספר דקות בכל יום. כמובן שלפני תחרות, ישנם תרגילים מיוחדים וכמו כן אוכל מיוחד, המניע ועוזר לתפקוד הכבד. הסדנא מתחילה ב-10:30 ומסתיימת ב-16:30 הסדנא כוללת ארוחת צהריים ,שתייה קרה וחמה עלות הסדנא: 150 ש"ח הרשמה מראש בלבד ,טלפון :054-6747599 המייל שלי: > [email protected]

שלום - אני שמח שזו ההודעה השניה כאן לאחרונה בענין הקשר בין ספורט הישגי לשימוש בטכניקות צ'י קונג כהכנה לתחרות עצמה. ובאופן כללי אני שמח שיש כאן שימוש בצ'י קונג ככלי ישומיי לציבור אנשים שלא בהכרח מכיר את השיטה. בהצלחה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה