מטופלת שלי (שיאצו) עם דכאון חורף

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

02/11/2009 | 09:27 | מאת: Gal Levi

מטופלת של בשיאצו בת 79 אלמנה גרה לבדה מטופלת שלי פעם עד פעמיים בשבוע מתלוננת על דכאון שמחריף עכשיו בעונה הגשומה.אני מתענין על משהו כמו צ'י קונג טיפולי עבורה להקל על הבעיה של הדכאון .(הטיפול שיאצו הוא לא קשור לדכאון שלה). גל לוי [email protected]

שלום - לא פלא שעם בוא החורף מופיעה כאן פעם שניה השאלה בענין דכאון קל . כפי שציינתי בתשובה הקודמת , אז תירגול צ'י קונג בהחלט עשוי להקל על בעייה זו על ידי הנעה והעלאת אנרגיה . בינתיים ניתן להמליץ על הדלקת אור בכל חדרי הבית בעת החשכה שמתחילה מוקדם יחסית והדלקת טלביזיה או מוזיקה - יכולים בהחלט להקל. תרגילי נשימות ו- Do-Inn ברגע של דכדוך - גם הם יעילים מאד. יום-טוב גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה