מתעניינת ב שיעורי צ' קון באזור השרון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

11/09/2009 | 05:42 | מאת: o.c

לאחרונה אני נחשפת לעולם הרוחני דרך ספרים מאמרים וקורס (בזן ואומנויות לחיים)נישבת ונשאבת יותר ויותר בעיניין. היות וספורט מהווה מרכיב מאוד עיקרי בחיי אני מוצאת שהצ' קון יכול להשתלב מצויין עם תירגולי נשימה ולהוות איזון לאימוני חדר הכושר בהם אני עוסקת. אשמח לדעת אם מתקיימים שיעורים באזור השרון. תודה מראש. אוסי

שלום - צ'י קונג בהחלט מומלץ כהשלמה לאימון ספורט בעיקר מהיבט של עבודה על מיפרקי הגוף , מערכת הנשימה וגירוי מערכות אנרגטיות תומכות פעילות ספורט. כמתרגל איקידו אני יכול לספר לך שכהכנה לאימון תובעני יחסית מקדימים ומתרגלים חצי שעה לערך צ'י קונג. כמו כן אני שמח שבין תלמידיי יש שניים שחוגרים חגורות שחורות (דאן 1 ודאן 2) בקראטה בסגנון שוטו קאן.אחד מהם אף ייצג את ישראל באחת המכביות והם רואים בצ'י קונג כאימון משלים. ואפשר להוסיף עוד ועוד דוגמאות. לגבי לימודי או אימון צ'י קונג באזור השרון : את יכולה במכללת וינגייט ועל הדרך לקבל הכשרה כמדריכה או כמורה לצ'י קונג. אם את לא מעוניינת בלימודי תעודה , אלא במסגרת פרטית של קבוצה או שיעורים פרטיים - אז את יכולה לפנות אלי אישית לקבל הפנייה לאימון בסגנון צ'י קונג ; כזה שיסייע לך לאזן את פעילות הספורט שלך. תלחצי עם העכבר על השם שלי שמופיע בכחול לקבלת פירטי התקשרות איתי. סוף שבוע נעים - גרשון קום

11/09/2009 | 14:58 | מאת: o.c

על ההתיחסות והתשובה המפורטת. סופ"ש נעים . אוסי.

11/09/2009 | 18:27 | מאת: עדי טכורש

שלום אוסי, שמי עדי טכורש ואני מורה לצ'יקונג מהרצליה, אשמח לעזור. כתןבתי: [email protected] סוף שבוע רגוע עדי

11/09/2009 | 20:26 | מאת: o.c

אהיה איתך בקשר . סופ"ש נעים.

14/09/2009 | 14:56 | מאת: מירי אהרוני

שלום אוסי. אני מלמדת בכפר מל"ל ובמושבים באיזור השרון. את מוזמנת ליצור קשר 050-4224340 מירי.

17/10/2009 | 23:50 | מאת: zohar

שלום אוסי, אני מלמדת צ'י קונג וטאי צ'י בהוד השרון, אשמח לתת לך פרטים נוספים. טל: 052-3773741 בברכה, זהר-מזל

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה