צ'י קונג ויצירתיות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/01/2009 | 12:38 | מאת: יאנה

אני מציירת - מה אתה מייעץ לי לעשות, איזה תרגילים, כדי לשפר את היצירתיות שלי, לצייר טוב יותר ולהצליח יותר באמנות?? אני מתרגלת צ'י קונג כבר שנה שנייה. תודה יאנה

שלום - קיימת גישה הטוענת שאנשים העוסקים בתורות מניעות צ'י (אנרגיה) כמו צ'י קונג , שיאצו , אייקידו וכו' הם אנשים שופעי אנרגיה שמתבטאת ביצירתיות בתחום הצילום , פיסול , ציור , כתיבה , בישול , סקרנות ללמוד. אם לשפוט על פי חוג חבריי מהתחום , אז בהחלט יש משהו בטענה זו. אם את רוצה להעצים את היצירתיות באמצעות צ'י קונג , אז אוכל להמליץ לך להתמיד באימוני צ'י קונג תוך הקפדה על תירגול חמשת האלמנטים עם דגש על תרגילי אלמנט עץ שמחזק את הביטוי והיכולת היצירתית. (אם את לא יודעת מה הוא מודל חמשת האלמנטים אז מוזמנת לכתוב לי מייל (תלחצי על התמונה שלי משמאל)ו אשלח לך מצגת בנושא). בברכה - גרשון קום הערה : אם אני לא טועה את נכנסת לפורום כאן דרך האתר Walla שם הפורום מופיע במקביל אבל במימשק פחות מתקדם. את מוזמנת להכנס למימשק המתקדם והמקורי שמופיע באתר דוקטורס. הקישור http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1395,m-Doctors,a-Forums.html

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה