צ'י קונג טיפולי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/11/2008 | 12:05 | מאת: סנייק

אני מעונין באימוני צ'יקונג טיפולי בקטע של ענין אישי. אני מתאמן בכדורסל ארבע פעמים בשבוע אימון ושלש פעמיים בשבוע אימוני כושר , אני רוצה לדעת אם התוכנית אימון שלי יכולה להפריע להשפעה של הצ'י קונג או שזה יכול ללכת ביחד ?

שלום - אימוני כדורסל אינטנסיביים לא יכולים להפריע להשפעת הצ'י קונג . חשוב לבחור את המורה המתאים לצ'י קונג שיידע ללמד אותך: מה לתרגל , איך לתרגל , מתי וכמה לתרגל - צ'י קונג . בהצלחה . גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה