שאלה על שילוב תנועה בסדנאות דיון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/09/2008 | 12:43 | מאת: רוחל'ה- בשם הצוות החינוכי

שאלת התייעצות לגרשון קום במוסד הלימודי שלנו אנו מתכננות במהלך השנה לראשונה סדנאות הורים עם הצוות החינוכי כדי לשמור על קשר רציף ואוהד בין שני "הכוחות" . על מנת להבטיח מכסימום הצלחה וחוויה אנו מעוניות לשלב תנועה חכמה כמו צ'י קונג או יוגה. במחשבה נוספת אנו לא בטוחות שזה יעזור למטרה או שזה כן יעזור .מהי דעתך בנושא ? האם אתה ממליץ על שילוב תנועה חכמה כמו צ'י קונג או יוגה כפתיחה בסדנאות דיון של הורים שאנו עורכים בבית הספר ? אם כן למה ?

שלום – בהחלט כן ! הפעלה תנועתית רק יכולה לסייע במידה ומתכננים ומנחים אותה בצורה נכונה. במקרה שאת מתארת, בהחלט הפעלה תנועתית נכונה של צ'י קונג, עשויה לשחרר אנשים מקיפאון של בישנות וכל סגירות אחרת - אופיינית לאירועים מסוג זה; ולהשרות על כל אחד מהמשתתפים תחושה נעימה דבר שיבטיח את הצלחת המפגש המתכונן. כמו כן , הפעלה נכונה בעזרת תרגילי צ'י קונג אמורה לגבש את המשתתפים מבחינה חברתית, דבר חשוב גם כן להצלחת מפגשים אלה. מוזמנים להתנסות ! בברכה – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה