בעית יציבה ונשימה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/08/2008 | 16:27 | מאת: zoom chi

אנחנו מבקשים לדעת האם בעיית יציבה יכולה להשפיע על תפקודי נשימה פנימיים ואם צ'י קונג רפואי טיפולי יכול לסייע

שלום - לא כל בעיית יציבה משפיעה על מערכת הנשימה. בעיות היציבה שבדרך כלל משפיעות על מערכת הנשימה הם קיפוזיס וסקוליוזיס, בעיקר בגלל לחצים שהם יוצרים על בית החזה. עד כמה הצ'י קונג כשיטת תנועה בטיפול יכלה לסייע תוכלי לקרוא כאן בקישור מתוך ארכיון הפורום. http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1395,xPG-19,xFT-11670,xFP-11707,m-Doctors,a-Forums.html בברכה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה