צ'י קונג שיקומי או טאי צ'י ויוגה שיקומי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

15/06/2008 | 10:13 | מאת: דיויד רוזן

אני צריך לעבודת סימנריונית לדעת מה היתרון של טאי צ'י וצ'י קונג ויוגה טיפולית על פני טיפול הידרותרפיה לאלה שנפגעו בגפיים וזקוקים לתלהיך שיקום ?

17/06/2008 | 16:24 | מאת: קליניקת yangyin

צ'י קונג יוגה טאי צ'י הם מעוררים ופועלים אנרגטית על מרידיאנים וצ'אקרות והידרותרפיה לא .

שלום - בנוסף למה ש - yangyin כתב/ה ,אני אוסיף שהשיטות שמוזכרות בשאלה מתורגלות בסביבה הטבעית של האדם ללא ההנחות וההקלות הפיזיים שהציפה במים מעניקים לגוף בהידרותרפיה. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה