צ'י קונג לחולת סרטן בירושלים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

09/06/2008 | 22:26 | מאת: נירית

שלום, א. האם צ'י קונג מתאים לחולת סרטן גרורתי? ב. איפה ניתן למצוא בירושלים מקום בו תוכל ללמוד צ'י קונג? האם כדאי באופן פרטי אחד על אחד או בקבוצות?

שלום ! א. קיים מודל טיפולי בצ'י קונג לטיפול בסרטן גרורתי כמובן בנוסף לטיפול הקונבנציונאלי. ב. מציע לך לשאול במחלקה האונקולוגית בבית החולים את העובד / ת הסוציאלי / ת או האחות לגבי היכן ניתן להתאמן בצ'י קונג יעודיי לחולי סרטן בירושלים. תחום הצ'י קונג לחולי סרטן הפך ליותר ויותר מקובל לצד הטיפול הקונבנציונאלי. ג. אימון לבד או קבוצתי: תלוי ביכולות הכספיות ובהעדפות האישיות . לכל אחת משתי האפשרויות יתרונות וחסרונות. ד. תוכלי גם ליצור קשר עם אלה שכתבו כאן את ההודעה הבאה לפני מספר חודשים . הם משלבים גם אימון צ'י קונג לחולי סרטן - מטעם בי"ח איכלוב .הנה הקישור להודעה: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1395,xPG-21,xFT-13497,xFP-13497,m-Doctors,a-Forums.html בריאות - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה