טיפול בתנועה לשיווי משקל ונפילות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

15/08/2019 | 11:33 | מאת: רני

שאלתי היא לגבי אפשרות טיפול בעזרת שיטת תנועה לטיפול בבעיה של נפילות אצל אדם בן 78. תודה מראש על התשובה

שלום התשובה היא כן. קיימת סדרת תרגילים ופורמט של טיפול בתנועה המבוסס על אנך מרכז הכובד האישי. במסגרת התירגול, המתרגלים לומדים לשלוט במנח ותנועת הגוף שלהם בעזרת האגן, להתנסות בתחושת איבוד משקל והבנת מעורבות אנך מרכז הכובד בסיטואציה. והתנסות במניעה ודרכי פתרון. באתר האישי שלי, ניתן לראות סקירות בנושא והצעות קימה והזדקפות ממצב נפילה אם התרחש. זה נושא רחב מאד, מומלץ ללמידה ואימון למניעת נפילות. בברכה: גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה