גמישות ומתיחות בתירגול צ'י קונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

21/03/2018 | 08:52 | מאת: רולה ד

האם יש אפשרות להגביר יכולת מתיחות וגמישות בתרגול צ'י קונג או בשיטת תנועה אחרת מהמזרח או שרק אימוני מתיחות כאימוני מתיחות יכולים לעזור לי בעניין הזה

שלום - ניתן לפתח ולשפר מיומנות מתיחות וגמישות גם במגוון שיטות מהמזרח כולל סגנונות בצ'י קונג, יוגה ורוב אימוני אמנויות לחימה משלבים בהם אימוני מתיחות וגמישות. הרבה דרכים וכולן מובילות לאותו יעד. בהצלחה. בברכה גרשון קום רכז לימודיי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה