הפנינג יום הטאי צ'י והצ'י קונג העולמי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/04/2007 | 09:42 | מאת: אוהד קדם

של בית הספר יצירה. לרגל יום הטאי צ'י והצ'י קונג העולמי, נקיים ב 27.4 הפנינג פתוח שיכלול סדנאות, והדגמות טאי צ'י וצ'י קונג. באירוע סדנת צ'י קונג לפתיחת הלב, טאי צ'י לבריאות ולחימה, הדגמת קונג פו שאולין, צ'י קונג למתחילים ולמתקדמים ועוד. האירוע הראשי יתקיים בתל אביב ואירועים נוספים יתקיימו בכפר סבא ובעמק חפר. בהמשך להפנינג, ייפתחו קבוצות טאי צ'י וצ'י קונג חדשות למתחילים ולמתקדמים. פרטים נוספים באתר בית הספר לטאי צ'י וצ'י קונג יצירה. http://www.qigong.co.il

שלום אהד קדם ! כל הכבוד על היוזמה ! וכל הכבוד נוסף על כך שהכניסה היא חופשית .עדיין לא פג טעמו המר של ענין מחיר הכניסה הגבוה מאד בשנה שעברה לאירועי יום הצ'י קונג והטאי צ'י שיש לציין שאורגן על ידי אחרים. בהצלחה - גרשון קום

25/04/2007 | 12:43 | מאת: אוהד קדם

תודה רבה

23/04/2007 | 18:53 | מאת: אני

שלום אוהד סדנת משיכת חוט המשי בשעה 2 - בתשלום לציבור הרחב? כמה? תודה

25/04/2007 | 12:45 | מאת: אוהד קדם

שלום לך עלות ההשתתפות בסדנא למי שאינו תלמיד בית הספר היא 70 ש"ח. אוהד קדם טאי צ'י וצ'י קונג- בית הספר יצירה http://www.qigong.co.il/

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה