עלייה במשקל ביומיים באופן דרסטי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/01/2018 | 21:17 | מאת: גלית

הצילו!!!! קרה אסון!, ביום שני לפני יומיים בערב נשקלתי בשעה 21:00 והיום נשקלתי בשעה 21:00 באותו משקל אם אותם בגדים בדיוק. ועליתי מיום שני בדיוק 4.800 ק"ג במשקל. קיבלתי שוק אני בהלם ממש רועדת ממש טראומה! איך הגעתי למצב הזה? למה זה קרה לי? למה העונש הזה הגיע אלי? ביום שלישי היה בעבודה אירוע לכבוד סוף שנה עם כיבוד ואכלתי עוגות,קוראסונים,מאפים,עוגיות,שוקולדים,עוגות שמרים שוקולד בכמויות גדולות. והיום אכלתי בעבודה גם עוגות שוקולד, קיש בטטה, לחמניות עם גבינות וסלמון מעושן ואגוזים ופירות יבשים בגלל ט"ו בשבט היום אכלתי מלא פקאן מסוכר ובוטנים ואגוזים מסוכרים ופירות יבשים. יומיים של סיוט בגלל המסיבת סוף שנה בעבודה וגם בגלל ט"ו בשבט בעבודה. אני ממש כועסת על עצמי שאכלתי את כל הבצקים האלה והעוגות בלי לעצור ולחשוב ממש הייתי בעמוק. לא התאפקתי לא הצלחתי להתאפק לא הצלחתי נכשלתי נכשלתי. איך ה-4.800 ק"ג יכולים לרדת מהיומיים של הזלילות האלה? אכלתי לפחות 20 אלף קלוריות בכל יום ויומיים זה 40 אלף קלוריות . ממחר אני רועדת מחר רק שהאוכל לא יישתלט עלי. כי בחיים אני לא אצליח לצום! איך אפשר להוריד כמות כזאת עצומה של קלוריות?

01/02/2018 | 11:23 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אנא פני לטיפול. את מוזמנת להגיע לפגישת הכרות ללא תשלום כדי לברר איזה ואיפה תוכלי לקבל טיפול מתאים. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה