היום בבוקר אכלתי ? מה לא אכלתי בסדר?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/11/2017 | 08:51 | מאת: מאיה

היום בבוקר אכלתי : דייסת שיבולת שועל עם פשתן, זרעי צ'יה , דבש , סירופ מייפל, קינמון, גרנולה כוסמת ואגוזי מלך, 20 אגוזי פקאן, 3 יחידות תמרים , 10 יחידות שזיפים מיובשים , ובקבוק מיץ ירוק עשב חיטה סחוט . במה טעיתי בארוחת הבוקר שאני כל כך השמנתי? מה לא אכלתי בסדר?

07/11/2017 | 09:32 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שתכתבי. עד שלא תתחילי טיפול, לא יהיו לך תשובות.

07/11/2017 | 18:34 | מאת: משה

המדריך החינמי הזה לא רק חושף לך את האמת על הרזיה ואנרגיה, אלא גם איך להפסיק התקפי רעב ולהוריד משקל ללא אימון גופני. https://tinyurl.com/dietaRBI

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה