נקע בקרסול- מיועד למארק רובין

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/07/2005 | 21:12 | מאת: יונית

הי מארק, מה המצב? חבר שלי נקע את הקרסול כבר הרבה פעמים והקרסול שלו מאוד לא יציב קניתי כרית אוויר ("פיתה") ורציתי לדעת מה המינון שתמליץ לבחור בן 27 בעל קרסול מאוד לא יציב שרוצה לחזור ולשחק כדורסל בהקדם האפשרי. אג"ב- קנינו לו איירקאסט- אייר ספורט, אבל זה מפריע לו לשחק- לא נוח מה שגרם לו לא להשתמש בו ולנקוע שוב את הקרסול. אשמח לקרוא על "טיפים" בנושא. ד"ש לכולם במכון וכל הכבוד על המענה בפורום. יונית, מאוניברסיטת חיפה :-)

25/07/2005 | 08:14 | מאת: מארק רובין

יונית! מה נשמע? אין מינון מקסימלי, זה בגישת The more the merrier, כל עוד הוא לא עובד תוך עייפות ונוקע מחדש. בהצלחה בלימודים, מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy