חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/08/2015 | 09:31 | מאת: ד.

שלום ד"ר אני בת 42 גרושה טרייה אם לבן 12 בשבועיים האחרונים חוויתי 2 התקפי חרדה קשים בשני אף קיבלתי זריקת אסיוול יש לציין שאני מגדירה את עצמי כטיפו סחרדתי סובלת לפעמים מדופק מהיר חרדה כללית מכל מיני סיבות אבל הפעמיים האחרונות היו קשות וקרו עקב אירועים שקרו עם בן הזוג הנוכחי אני לא מבינה האם התקפי החרדה החמירו או שזה מקרה נקודתי שקשור אליו ולכן מתלבטת לגבי המשך הקשר אני נוטלת תוסף צמחי לא רוצה לקחת נוגדי חרדה עקב תופעות הלוואי נטלתי בעבר להתייחסותך אודה

ד. הנתונים הספורים שאת מספקת מאפשרים התייחסות שטחית בלבד מצדי. גירושין עלולים "לגרות" מרכיבים רדומים מתקופות מוקדמות של "חרדת נטישה" גלויה או סמויה, המקננת בצורה זו או אחרת אצל מרביתנו. הדבר שכיח יותר אצל בעלי רגישות חרדתית כפי שאת מתארת את עצמך. להערכתי, תוספי מזון ואפילו תרופות פסיכיאטריות אינם מענה מספיק ויש צורך בטיפול פסיכולוגי "משלים" ולו לצמצום הסיכויים להישנות הסימפטומים החרדתיים בעתיד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה