דכאון ועצבות נוראיים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/04/2015 | 21:10 | מאת: חני27

בת 56 גרושה ,יש לי ילדים נשואים ונכדים,ויש לי בת עם פיגור קל בהוסטל,אני חיה לבד,מרגישה בדידות נוראית,עצבות,ריקנות,חרדה,פחדים,ליץ,אי שקט פנימי,אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי,לא טוב לי בכלל,שום דבר לא עושה לי טוב,לא מוסיקה ולא טיול,אפילו שהילדים באים לבקר זה לא עושה לי טוב,כי אחרי זה הם הולכים הביתה ואני נשארת בודדה עם מיליון מחשבות שליליות בראש,מה עושים? איך יוצאים מזה? אני חא זוכרת מתי צחקתי לאחרונה בקושי מעלה חיוך מאולץ לאנשים

חני27 נראה שאת זקוקה לעזרה מקצועית ובהקדם. הייתי שמח לנסות ולעזור לך, אך זה לא אפשרי ולא מספיק דרך הפורום. אני מאד ממליץ שתיפני לייעוץ/טיפול אצל פסיכולוג קליני מתאים. את יכולה לקבל עזרה גם במסגרת קופת החולים אליה את שייכת או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה