עזרה בבקשה מצב קשה 24/7 מעל לשנה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/04/2015 | 05:02 | מאת: בני לוי

עזרה בבקשה דחוף אני בן 28 לאחר הפסקת עישון חשיש וכדומה על בסיס קבוע שנה נקי כבר במשך כשנה שאין יום ואין לילה סוג של חרדה 24/7 דופק לב חזק מורגש נשימות כבדות תחושת מועקה ועצבים 24/7 פשוט יכול להיות שזאת חרדה מוכללת כי אין חשש ממישהו או משהו זה פשוט כל היום ללא הפסקה ההרגשה הזאת כבר שנהה!!! לאחר טיפולים טבעיים והמון סוגים וטיפולים ללא הצלחה לא יודע מה לעשות זה סבל מתחנן לעזרה מה לעשותת למי לפנות מעדיף לא לקחת כימי כדורים פסיכיאטרים טבעי עזרה מישהוו תודה על ההיתייחסות לאחר הפסקת שימוש בסמים מייד לאחר מכן חוויתי התקף פסיכוטי /הזיות למיניהם למשך שבוע ומאז עד היום כשנה + מהבוקר עד הלילה רעידות ,לחץ בחזה ,מועקה, דופק לב חזק ,לא מהיר אלא חזק מורגש מאוד עצבים, לפי ההתרשמות שלי מקריאה באינטרנט יש לי חרדה מוכללת כנראה נוירולוג קרדיולוג הייתי הכל תקין אצלי דיקור סיני שיאצו פרחי באך נטורופטיה פסיכולוג TAT הכל פשוט לא עוזרר ואם כן רק בטיפול הראשון ולאחר מכן שאר הטיפולים ללא שינוי חיובי הבנתי שCBT אם מצליח מחזיק רק לשנה-לא שאני בונה על זה וכדורים פסיכיאטרים טובים לטווח קצר אבל אם לוקח אותם צריך לקחת גם אנטי פסיכוטי עוד סוג של כדור מעדיף לא להתחיל עם זה רק מוצא אחרון כך או כך אני סובל ברמות קשות בתוך תוכי רק ה' יודע כמה מוכן לשלם כל סכום לחזור אחורה לאן לפנות למי? דרך אגב לפניי שבועים עישנתי סיגריה חשיש תאמת הרגשה רגועה עושה לי אבל בפנים סערה לא יודע איך להסביר אין שלווה בכל מצב

בני כפי שאתה עצמך מבין בוודאי, אתה זקוק לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי, במקביל ובנוסף לטיפול התרופתי. ייעוץ דרך האינטרנט לא יספיק. גם אם טיפול מסוים לא הועיל, זה לא צריך להרתיע אותך מלפנות לטיפול אצל פסיכולוג מתאים אחר. אם תתמיד בטיפול יש את כל הסיכויים שמצבך ישתפר משמעותית. אם מצבך הכלכלי מקשה עליך, אתה זכאי לקבל טיפול פסיכולוגי, בעלות מופחתת או מסובסדת, במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה