חרדת בחינה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/02/2013 | 03:47 | מאת: daniel

בימים הקרובים אני ניגשת למבחן חשוב מאוד מול סגל בכיר . הבחינה תהיה בע"פ . נגשתי בעבר לבחינה מבלי שנטלתי כל תרופה וזה היה קאטסטרופה הידיים רעדו ולא הצלחתי להתגבר על החרדה/התרגשות דבר שהשפיע על הופעתי מול הבוחנים ופגם ביכולת שלי לבטא את הידע הרב שישלי בתחום. לקראת המבחן החוזר ובכדי לחזור על למידת החומר הרב לקחתי רטלין והצלחתי לשבת ולחזור על כל החומר לקראת המבחן אולם אני פוחדת מהחרדה שתצוץ שוב בבחינה בעפ ולא אצליח להתגבר . מה ניתן לעשות כדי להיות רגועה ובו זמנית צלולה וחדה ? להתייחסותך אודה.

Daniel לסיוע עצמי, את יכולה לנסות ולהסתייע בטיפים לגולשים שבתחתית עמוד זה מימין וכן באתר של דר ברוך אליצור ( חפשי בגוגל). אם זה לא יספיק המלצתי הקצרה היא לפנות לטיפול בהיפנוזה אצל פסיכולוג קליני המורשה לעסוק בהיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה