פצע בחיך העליון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/05/2010 | 17:50 | מאת: יפעת

שלום, מזה שבוע יש לי פצע בחיך העליון כואב. היום הייתי אצל רופא השניים הוא בדק את הפה ואמר שהפצע לבן נראה כמו כוויה אבל אם תוך שבוע זה לא יעבור צריך לגשת להתיעצות. מה זה יכול להיות ? תודה

14/05/2010 | 20:09 | מאת: ד"ר מויסה ליאת

בשביל להגיד לך מה זה עוד יכול להיות, צריך לכתוב חצי ספר. כך שלדעתי עשה נכון הרופא אצלו היית. אל תטרידי את עצמך באפשרויות היפוטטיות, תגשי לבדיקה חוזרת בעוד שבוע , כמו שאמר הרופא שלך,ויש לקוות שהנגע יעבור מעצמו. האם הרופא נתן לך איזו שהיא משחה למרוח?

16/05/2010 | 07:08 | מאת: ד"ר גרינבאום

פצע בחך יכול להיות כל כך הרבה אפשרויות : אתחיל בנפוצות ואסיים בנדירות : אפתה על רקע אוטואימוני ,זיהומי או על רקע אלרגי . כוייה ממזון חם :תפוח אדמה חם .פיצה או כל מזון לוהט אחר . פגיעה מכנית בחך של דבר אוכל מוצק מבלי שתזכרי .חלק ממחלה סיסטמית כגון :סיפיליס שניוני או בחצ'ט . גידול שפיר או גידול ממאיר .הפחדתי אותך ? כדאי לברר ביסודיות את סיבת הפצע בחך וללא להזניחו!

19/12/2013 | 07:27 | מאת: אורן

פצע בחך העליון מזה כבר 3 שנים אני סובל מבעיות שנים יש לי שינים שעוד לא נעקרו ושבורות ונראה לי שזה נובע מזה אני סובל מכאבי שינים רוב הזמן וכול שיני שבורים ממה זה הפצע בחיך העליון ישמח לקבל תשובה אורן

04/12/2017 | 20:48 | מאת: ביליו

לאיזה רופא כדאי ללכת עם פצע בחיך העליון של הפה, כבר חמישה ימים...

מנהל פורום רפואת שיניים